KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Společné zastavení

Společné zastavení

Přidáno 29. 9. 2016
Dne 3. 11. 2016 se od 18 hodin uskuteční ve farním sále na faře u kostela sv. Václava společná diskuse s tématem „Zastavení po dvou letech. Co bylo, co je a co chceme dál v Praze 5“.
     Komunální volby v říjnu 2014 přinesly návrat KDU na mnohé pražské radnice, včetně smíchovské.  S tímto návratem byly spojeny mnohé naděje. Některé z nich se v reálných politických vztazích ukázaly jako klamné.  Objevily se však jiné perspektivy a úkoly, které dávají smysl mnohdy zdánlivě neplodné účasti v komunální politice.  Lidé z mnoha míst a farností v Praze 5 jsou členy výborů a komisí samosprávy.  Máme tedy společnou možnost nahlédnout do toho, co se nyní v samosprávě projednává. Také členy výborů a komisí bude zajímat váš názor.

Aktuálně můžeme diskutovat o pokračování privatizace bytů a záměrech s obecními byty. Velmi důležitým tématem je dostupnost informací z úřadu a úroveň služeb, které na tomto poli úřad poskytuje. Ti, kdo žijí na Smíchově budou mít jistě své představy o vhodné budoucí podobě náplavky a Náměstí 14.října. A jistě bychom neměli opomenout dopravu a parkování po velkém třesku zavedení parkovacích zón.

Přijďme tedy diskutovat o nadějích, které jsme měli před dvěma lety, současné práci a budoucích úkolech.

Josef Cuhra, zastupitel